Op zoek naar een hovenier in Venray?

Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij vol enthousiasme klaar om voor jou een tuin te maken die geheel voldoet aan jouw wens. Onze passie voor het vak laten we graag aan je zien.

’t Höfke: voor tuinen met groen! Dat is waar wij voor staan.

Met de kennis die wij je te bieden hebben verzekeren we je van een tuin waarvan je nog jaren kunt genieten. Wij helpen je graag met je tuinontwerp, het onderhoud, een tuinrenovatie of het aanleggen van een compleet nieuwe tuin.

Op zoek naar een hovenier in Venray?

Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij vol enthousiasme klaar om voor jou een tuin te maken die geheel voldoet aan jouw wens. Onze passie voor het vak laten we graag aan je zien.

’t Höfke: voor tuinen met groen! Dat is waar wij voor staan.

Met de kennis die wij je te bieden hebben verzekeren we je van een tuin waarvan je nog jaren kunt genieten. Wij helpen je graag met je tuinontwerp, het onderhoud, een tuinrenovatie of het aanleggen van een compleet nieuwe tuin.

Een tuinontwerp laten maken

De eerste en belangrijkste stap van het maken van een tuin, is het maken van een gedegen ontwerp. Samen bekijken we welke planten en/of materialen er gebruikt worden, nemen we jouw wensen en ideeën mee in het ontwerp en komen we met een ontwerp van een perfecte tuin die 100% aansluit bij jouw input.

In het ontwerp houden we o.a. ook rekening met de ligging van de tuin, welke planten bij elkaar passen, hoeveel onderhoud jij in de toekomst wilt besteden en natuurlijk het budget dat jij voor jouw tuin beschikbaar hebt. Pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp, dan zijn wij tevreden en zullen we je vervolgens een plan van aanpak aanbieden.

Tuinaanleg voor je tuin in Venray

Na het maken van een ontwerp en een plan van aanpak, is het tijd voor het daadwerkelijk aanleggen van de tuin. Alle tuinen die wij aanleggen, leggen we geheel in ons eigen beheer aan. Dit wordt gerealiseerd doordat we zelf een uitgebreid machinepark bezitten. Zo kunnen we met iedereen die aan jouw tuin werkt aan één en hetzelfde plan werken en heb jij enkel te maken met dezelfde contactpersoon.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Er is al een tuin aanwezig maar je bent niet blij met hoe de tuin er op dit moment uitziet? Dan is het renoveren van de tuin een mooie uitkomst. Het renoveren van een tuin gaat op een andere manier als het aanleggen van een compleet nieuwe tuin.

Tuinrenovatie gaat gepaard met een aantal valkuilen. Deze valkuilen wil je koste wat het kost vermijden. Hiernaast zijn er een aantal elementen die je zeker niet over het hoofd moet zien. Zijn alle risico’s in kaart gebracht, dan is het omtoveren van een tuin die niet naar wens naar een tuin die helemaal voldoet aan je wensen in een rap tempo gebeurt.

In een renovatieplan werken we precies uit wat jouw wensen zijn en hoe we deze het beste tot stand kunnen brengen. We maken een ontwerp gemaakt waarin we kiezen om bestaande elementen te hergebruiken of juist niet. We plannen het verplaatsen we van de reeds aanwezige planten of bomen in en houden hierbij rekening of de beplanting bij elkaar past.

Tuinonderhoud uitbesteden

Goed onderhoud aan een tuin betekend meer dan het geven van water en het verwijderen van onkruid. Om een tuin goed te onderhouden komt het bijvoorbeeld vrij nauw hoe en wanneer je de planten en bomen snoeit, maar ook wanneer je de bodem bemest.

Het op een juiste manier onderhouden van een tuin zorgt voor een tuin die er jaar in jaar uit prachtig uitziet. Een tuin waar je trots op kunt zijn en een die vol staat met gezonde planten. Besteed je het tuinonderhoud uit, dan verzekerd je jezelf van een tuin die altijd het juiste onderhoud krijgt op het juiste moment. Zo houd je je tuin altijd in perfecte staat, en hoef je er zelf niet eens naar om te kijken.

Onze tuinspecialisten staan voor je klaar om jou te ontzorgen. Afhankelijk van het soort en het aantal planten, de grootte en de ligging van de tuin en jouw persoonlijke voorkeuren, bekijken we welk onderhoudsplan passend is voor jouw tuin.

Bedrijfstuin Venray en omgeving

Wat is jouw visie voor jouw bedrijfstuin? Natuurlijk wil je dat jouw bedrijfstuin er netjes en verzorgd bij ligt, maar heb je ook al eens nagedacht over de algemene uitstraling van jouw bedrijfstuin?

Een bedrijfstuin kun je zien als het visitekaartje van jouw bedrijf. Dit is wat jouw (potentiële) klanten als eerste zien, voordat zij daadwerkelijk in het bedrijf arriveren. Zorg je dat jouw bedrijfstuin er verzorgd bijligt, dan spreek je het onderbewuste van jouw (potentiële) klanten aan. Zij zullen dit koppelen aan de diensten die jij ze te bieden hebt.

Ieder bedrijf is anders en de tuin, die wil je natuurlijk bij je bedrijf hebben passen. Zo denk je in het plan na over de elementen van de tuin. Moeten er bijvoorbeeld parkeerplaatsen aangelegd worden of een fietsenstalling voor het personeel? Welke elementen zie je graag terug en vooral welk type tuin past bij het imago van het bedrijf?

Samen bekijken we de mogelijkheden, komen we met een gedegen ontwerp en maken we een plan dat niet alleen aan jouw wensen voldoet maar ook aan het budget dat vrijgekomen is bij de financiële afdeling.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee