Op zoek naar een hovenier in Boxmeer?

Vol enthousiasme maken wij al meer dan 30 jaar tuinen voor onze klanten. Onze passie voor het vak? de tuin naadloos bij jouw wensen aan te laten sluiten. Onze kennis en voorbeelden tonen we graag aan je.

Tuinen met goen! Dat is waar 't Höfke voor staat.

Wij verzekeren je een tuin waar je nog jaren van kunt genieten.

Op zoek naar een hovenier in Boxmeer?

Vol enthousiasme maken wij al meer dan 30 jaar tuinen voor onze klanten. Onze passie voor het vak? de tuin naadloos bij jouw wensen aan te laten sluiten. Onze kennis en voorbeelden tonen we graag aan je.

Tuinen met goen! Dat is waar 't Höfke voor staat.

Wij verzekeren je een tuin waar je nog jaren van kunt genieten.

Een tuinontwerp laten maken

Het begint allemaal met het maken van een gedegen ontwerp. Dit is een belangrijke stap die zeker niet overgeslagen mag worden...

Tesamen gaan we kijken welke planten en materialen er gebruikt gaan worden in je tuin. We nemen hierin jouw wensen en ideeën mee. Het resultaat, een tuinontwerp die 100% aansluit bij jouw input.

Naast dat we jouw wensen en ideeën in het ontwerp verwerken, verwerken we er ook de ligging van de tuin in. We bekijken welke planten bij elkaar passen en de mate waarin jij het onderhoud wilt uitvoeren aan de tuin. Uiteraard worden alle voorgenoemde onderwerpen nog een laatste keer vergeleken met het budget dat jij voor ogen hebt voor je nieuwe tuin.

Wanneer jij tevreden bent met het gemaakte ontwerp, dan pas zijn is het tijd voor de volgende stap. Wij zullen je vervolgens een plan van aanpak aanbieden.

Tuinaanleg voor je tuin in Boxmeer

Nadat jij het plan van aanpak goedgekeurd hebt is het tijd om daadwerkelijk te beginnen in je tuin.

Alle door ons aan te leggen tuinen worden geheel in eigen beheer aangelegd. Dit betekend dat jij één en dezelfde contactpersoon hebt waardoor je altijd weet waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen.

Onze medewerkers weten precies welke taken er uigevoerd moeten worden omdat er slechts één plan is.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Wanneer je niet blij bent met de huidige staat van je tuin, dan is het renoveren van de tuin een mooie uitkomst. Tuinrenovaties geschieden op een andere manier dan de aanleg van nieuwe tuinen, dit komt door de (spreekwoordelijke) valkuilen van tuinrenovaties.

Naast de valkuilen zijn er nogal wat elementen die niet over het hoofd gezien moeten worden. Eenmaal alle risico's in kaart gebracht zijn, dan is de renovatie van een tuin vrij snel gebeurt.

We starten met een renovatieplan. In dit plan werken we jouw wensen uit en bekijken we hoe we deze tot stand kunnen brengen. We beschrijven in het plan ook de keuze om sommige bestaande elementen te hergebruiken of juist niet te gebruiken. Hiernaast plannen we de verplaatsing van reeds aanwezige planten en bomen waarbij we erop letten of de beplanting daadwerkelijk bij elkaar past.

Tuinonderhoud uitbesteden

Tuinonderhoud is meer dan het geven van water en het verwijderen van onkruid. Wanneer bemest je bijvoorbeeld de bodem of is het de beste tijd om die ene struik te snoeien. En hoe snoei je die ene struik eigenlijk?

Op de juiste manier je tuinonderhoud uitvoeren is van groot belang om je tuin er het gehele jaar prachtig uit te laten zien. Het is de enige manier om je tuin het gehele jaar vol te laten staan met gezonde planten, waardoor jij het hele jaar trots bent op je tuin.

Verzeker jezelf van een tuin die ten alle tijden in topconditie verkeerd door je tuinonderhoud uit te besteden. Zo krijgt jouw tuin het onderhoud dat het verdiend en hoef je er zelf nauwelijks naar om te kijken.

Laat je ontzorgen door onze tuinspecialisten. Welk onderhoudsplan bij jouw tuin past is echter sterk afhankelijk van het ormaat van de tuin en jouw persoonlijke wensen.

Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen.

Bedrijfstuin Boxmeer en omgeving

Bedrijven hebben altijd een visie voor de imago van het bedrijf zelf, maar nooit die van de bedrijfstuin. Best vreemd aangezien de bedrijfstuin je omzet kan kosten...

Natuurlijk heb je graag dat je bedrijfstuin er verzorgd uitziet, maar heb je er wel eens aan gedacht om het imago van je bedrijf door te trekken in die van je bedrijfstuin? Een bedrijfstuin kun je zien als het visitekaartje van jouw bedrijf.

Jouw potentiële klanten zien de buitenkant van je bedrijfspand en daarbij de bedrijfstuin eerder dan dat zij de binnenkant van je pand te zien krijgen. Belangrijk is het dus dat deze bedrijfstuin het juiste gevoel bij hen achterlaat. Wanneer je bedrijfstuin rommelig is, dan zullen zij dit in hun onderbewuste koppelen aan de uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor sta jij dus eigenlijk al met 1-0 achter...

Heb je er al eens over nagedacht wat er nu echt in de bedrijfstuin te vinden moet zijn?

Dienen er bijvoorbeeld parkeerplekken aangelegd te worden, of een fietsenstalling voor het personeel? Welke elementen zie je naast deze functionele zaken graag terug en passen ze eigenlijk wel bij je bedrijfsimago?

Wij komen graag langs om samen de mogelijkheden te bekijken, hierover te sparren en je te voorzien met een gedegen ontwerp. Jij ontvangt van ons hierna een plan dat niet alleen aan jouw persoonlijke wensen en je bedrijfsimago voldoet, maar ook aan het budget dat de financiële afdeling voor je klaargezet heeft.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee